Nieuws_1024x175

6 invalshoeken over kansen in circulair onderhoud

6 invalshoeken over kansen in circulair onderhoud

Welke kansen biedt de circulaire economie voor schilders- en onderhoudsbedrijven? Deze vraag stelden we aan zes verschillende spelers in het vastgoedonderhoud met elk een andere invalshoek. Tijdens de Week van de Circulaire Economie, van 1 t/m 6 februari, publiceren we elke dag één van deze interviews. Het doel is om elkaar te inspireren, van elkaar te leren, zodat ook onze sector een belangrijke rol blijft spelen in de circulaire economie.

Kansen voor vastgoedonderhoud - Week van de Circul
Kansen voor vastgoedonderhoud - Week van de Circul

Circulair onderhoud zorgt voor versnelling

Binnen de circulaire economie wordt er vaak gesproken over circulair bouwen en de rol van nieuwbouw. De zes geinterviewden laten zien dat juist circulair onderhoud voor een enorme versnelling kan zorgen in de route naar een circulaire economie in 2050.

Juiste keuzes maken

Daarbij helpt het om opdrachtgevers, van particuliere huizeneigenaren tot woningcorporaties, te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Naast de hoofdvraag, stelden de zes bedrijven zichzelf hardop de volgende vragen:

Trending op social media

Elk jaar is in deze week de term #circulaireeconomie trending op verschillende social media platforms. Daarom besteden we er aandacht aan op onze LinkedIn-pagina en stellen we elke dag een interactieve vraag via Instagram en Facebook Stories. Zelf een interessant verhaal over circulair onderhoud? Deel het op onze kanalen of tip onze redactie via e-mail.

Bekijk ons themadossier over Duurzaam Onderhoud
Anita van den Berg_800x450

Anita van den Berg

Klimaat en Energietransitie
0182 - 556 121 | Stuur mij een e-mail

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!