Nieuws_1024x175

40% kortingsactie van Boels verlengd tot 1 september

40% kortingsactie van Boels verlengd tot 1 september

OnderhoudNL Partner Boels Rental verlengt speciaal voor leden van OnderhoudNL haar kortingsactie van 40% tot 1 september 2020. In deze uitzonderlijke tijd wil Boels de OnderhoudNL-bedrijven graag steunen met deskundig advies en het juiste materieel om het werk veilig te kunnen blijven uitvoeren. 

Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en
Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en

Aanpassingsvermogen en geduld

Het hoogseizoen is in volle gang en er is op dit moment veel onderhoudswerk dat gedaan kan worden. De coronacrisis vraagt in veel situaties echter aanpassingsvermogen en geduld. Met name het houden van 1,5 meter afstand en hygiëne op de werklocatie zijn belangrijke aandachtspunten. Het ruime assortiment van Boels biedt oplossingen die hierbij kunnen ondersteunen.

Korting van 40% tot 1 september

Om die ondersteuning extra kracht bij te zetten, verlengt Boels voor de leden van OnderhoudNL tot 1 september haar kortingsactie op een aantal productgroepen. Als lid ontvangt u maar liefst 40% korting op hoogwerkers, steigers, trappen en Bio Box toiletten.

Boels-filiaal bij u in de buurt

Indien u gebruik wilt maken van deze extra gunstige tarieven of behoefte heeft aan meer informatie of advies, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde Boels-filiaal. Dat vindt u makkelijk en snel via de website, waar u ook het volledige assortiment kunt raadplegen. Ook kunt u Boels altijd telefonisch bereiken via 0900-0551.

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging
contactpersonen-blok-jeroen-ws-800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!