Nieuws_1024x175

Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en trappen

Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en trappen

Boels Rental ondersteunt u in deze uitzonderlijke tijd met deskundig advies en het juiste materieel om uw werk veilig te kunnen blijven uitvoeren. 

Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en
Boels: nu 40% korting op hoogwerkers, steigers en

Assortiment Boels biedt oplossingen

Het is een moeilijke en onzekere tijd die aanpassingsvermogen en geduld vraagt. Met name het houden van 1,5 meter afstand en hygiëne zijn belangrijke aandachtspunten, ook tijdens uw werk. Het ruime assortiment van Boels biedt oplossingen die hierbij kunnen ondersteunen.

Dubbele korting van maar liefst 40%

Om de ondersteuning kracht bij te zetten, verdubbelt Boels tot 1 juni de korting op een aantal productgroepen voor de leden van OnderhoudNL. U ontvangt niet de gebruikelijke 20% korting, maar vanaf heden maar liefst 40% korting op hoogwerkers, steigers, trappen en Bio Box toiletten.

Boels-filiaal bij u in de buurt

Indien u gebruik wilt maken van deze extra gunstige tarieven of behoefte heeft aan meer informatie of advies, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde Boels-filiaal. Dat vindt u makkelijk en snel via de website, waar u ook het volledige assortiment kunt raadplegen. Ook kunt u Boels altijd telefonisch bereiken via 0900-0551.

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging
jeroen

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners