Nieuws_1024x175

Jaarlijks gesprekken houden met uw medewerkers? Volg onze e-learning

Jaarlijks gesprekken met uw medewerkers? Volg de e-learning

Volg nu de e-learning ‘Functioneren en beoordelen voor leidinggevenden’ op ons leerplatform Mijnvakmijnontwikkeling. Na een klein uurtje beschikt u over goede basiskennis, tips, valkuilen en hulpmiddelen om op een professionele manier de jaarlijkse gesprekken met uw medewerkers aan te gaan. Zo verbetert u niet alleen de prestaties van uw medewerkers, maar ook van uw bedrijf!

functioneringsgesprek_1024x606
functioneringsgesprek_1024x606

Drie soorten gesprekken

Een e-learning is een mooie gelegenheid om snel en eenvoudig uw kennis op te frissen of aan te vullen. Waar en wanneer ú wilt. In de e-learning ‘functioneren en beoordelen voor leidinggevenden’  leert u hoe het functie- en loongebouw in onze schilders- en onderhoudsbranche in elkaar zit en hoe u deze toepast. Daarnaast worden de verschillen uitgelegd tussen de soorten gesprekken:

  • Planningsgesprek
  • Functioneringsgesprek
  • Beoordelingsgesprek

Elk gesprek heeft een ander doel en dus ook een andere aanpak. U krijgt in de e-learning tips over hoe u complimenten geeft, aandachtspunten benoemt en u krijgt voorbeelden van veel voorkomende valkuilen. Daarnaast kunt u gebruik maken van handige hulpmiddelen zoals een model-beoordelingsformulier.

Er is ook een e-learning voor medewerkers

Nadat u de e-learning hebt afgerond kunt zich verder verdiepen in deze materie via de fysieke training ‘Functionerings- en Beoordelingsgesprekken’ van OnderhoudNL. Er is ook een e-learning beschikbaar voor uw medewerkers. Daarin leren zij hoe ze zich goed kunnen voorbereiden op de jaarlijkse gesprekken, hoe de functie- en loonstructuur in elkaar zit en wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn.

Registreer op Mijnvakmijnontwikkeling en kies een e-learning
aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!