Minor Asset Management in de gebouwde omgeving

Minor Asset Management in de gebouwde omgeving

Minor Assetmanagement in de gebouwde omgeving

Minor Assetmanagement

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van asset management en resultaatgericht werken? Volg dan de Minor assetmanagement op hbo-niveau.

Binnenstad-Groningen-1024x350

Op initiatief van OnderhoudNL en Aedes, de koepel van woningcorporaties, is via het voormalige Lectoraat Vernieuwend Vastgoedbeheer een opleidingsmodule op hbo-niveau ontwikkeld: de minor Asset Management in de gebouwde omgeving.

Als onderdeel hbo-opleiding of los te volgen

De minor Asset Management in de gebouwde omgeving is onderdeel van verschillende hbo-opleidingen zoals Bouwkunde (Bachelor Built Environment) van de Hogeschool Utrecht, Saxion Hogeschool Enschede en Haagse Hogeschool, maar kan ook los gevolgd worden.

Schakel tussen strategie en uitvoering

Studenten van deze minor gaan de schakel vormen tussen de onderhoudsstrategie die door universitair geschoolden is uitgedacht en de uitvoerende onderhoudsmedewerkers op mbo-niveau. Vooral voor mensen die al in onze bedrijfstak werken geeft de minor een goede mogelijkheid om vakmanschap en kennis te verdiepen.

Toekomstgerichte visie op onderhoud

Assetmanagement gaat over de processen rondom het renoveren en onderhouden van gebouwen en projecten. Deze minor speelt in op de behoefte om het traditionele werken los te laten en renovatie en onderhoud naar een hoger plan te tillen door middel van resultaatgericht samenwerken (RGS). Deze insteek moet leiden tot een toekomstgerichte visie op onderhoud met een brede scope. Centrale kracht bij deze ontwikkeling was prof. dr. ir. Vincent Gruis.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners