Duurzame Aanbieder

Duurzame Aanbieder

Duurzame Aanbieder

Duurzame Aanbieder

Duurzame Aanbieder is een initiatief van OnderhoudNL, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, en BespaarLokaal met het doel consumenten één loket te bieden voor de verduurzaming van hun woning.

Huis verduurzamen door nieuw dakraam met dubbel of

Nu het kabinet volop inzet op de verduurzaming van woningen, bieden leveranciers allerlei duurzame oplossingen. Voor huiseigenaren wordt het hierdoor steeds lastiger om te bepalen welke oplossing in zijn situatie de beste is. Eerst vloerisolatie of eerst dubbelglas? Of toch maar zonnepanelen?

Huiseigenaren ontzorgen

De Duurzame Aanbieder helpt de huiseigenaar bij het kiezen van de meest effectieve maatregelen in zijn situatie en wijst hen op mogelijkheden om deze maatregelen te financieren. De Duurzame Aanbieder onderhoudt alle contacten met (onder-)leveranciers en blijft ook na afronding van de werkzaamheden betrokken. Bij het volledig energieneutraal maken van de woning biedt de Duurzame Aanbieder een energieprestatiegarantie.

Onafhankelijke toetsing Duurzame Aanbieders

Om in aanmerking te komen voor het Duurzame Aanbieder-label moet een bedrijf aan een aantal criteria voldoen. Onafhankelijk instituut SKG-IKOB controleert of het bedrijf voldoet aan de criteria en in aanmerking komt voor het label. Om bedrijven die zich willen aansluiten op weg te helpen, is een speciaal trainings- en ondersteuningsprogramma ontwikkeld.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners