Controlspot-value2u_1024x350

Loonkosten-, premie- & subsidiecontrole

Controlspot.nl: dé expert op het gebied van sociale wetgeving

Controlspot: Loonkosten-, premie- & subsidiecontrole

Human Resources is in bijna ieder bedrijf één van de grootste kostenposten. U bent niet alleen flinke bedragen kwijt aan loon, maar ook aan de loonpremies die hierover betaald moeten worden. Dit gaat allemaal ten koste van de winst. De kans is echter groot dat u op dit moment te veel loonpremies betaalt.

Controlspot-value2u_1024x350

Tijdrovend en kostbaar

De sociale wetgeving bestaat uit allerlei regels en uitzonderingen die werkgevers tegemoetkomen. Vaak zijn deze zo complex dat de meeste bedrijven hier weinig mee doen. Ook voor (externe) accountants en boekhouders is het uitzoeken meestal tijdrovend en daarmee te kostbaar. De kans is dus groot dat u duizenden euro’s te veel hebt betaald of hebt laten liggen.

Controlspot

De experts van Controlspot kunnen dit bedrag op basis van ‘no-cure no pay’ voor u terughalen. Met een geautomatiseerde analyse doen zij uitvoerig onderzoek naar uw loonadministratie en halen zij teveel betaalde bedragen terug, direct op uw rekening. Controlspot heeft een succesratio van 96% bij alle onderzoeken die ze hebben uitgevoerd. Heeft u geen resultaat? Dan heeft u ook geen kosten. Bent u geinteresseerd?

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt