Consumentenfolders Glas

OnderhoudNL Consumentenfolders over glastoepassing

Consumentenfolders over glastoepassingen

Consumentenfolders Glas

Glas is razend populair. Ook als bouwmateriaal. Het ziet er niet alleen goed uit, maar als consument kunt u er ook energie en geld mee besparen. De consumentenfolders van OnderhoudNL helpen u de mogelijkheden te verkennen.

Isolerend glas: lees er meer over in de OnderhoudN

Bent u als consument benieuwd hoe u glas in uw woning kunt toepassen? OnderhoudNL-bedrijven geven u natuurlijk graag een deskundig advies over de prestaties, eigenschappen en toepassingsgebieden van glas. Bekijk onze consumentenfolders om u alvast te oriënteren. Bent u zelf glaszetter? Download de folders dan voor uw klanten.

Consumentenfolders downloaden

Glas als bouwmateriaal

Glas is niet alleen geschikt voor raamkozijnen en deuren. Het is een veelzijdig product dat tegenwoordig overal wordt ingezet als bouwmateriaal. Wat is er nu fijner dan een woning of bedrijfspand met goede lichtinval zonder de nadelen van ‘te warm’, ‘te licht’, ‘te koud’ of ‘te donker’?

Slim glas

Naast isolatieglas is er glas dat door middel van zonnecellen zelf energie kan opwekken en opslaan. En glas dat de lichtdoorlating regelt door lichter of donkerder te kleuren, via een schakelaar of een app te bedienen. En wat dacht u van zelfreinigend glas dat daglicht en regen gebruikt om organisch vuil af te breken en weg te spoelen?

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Andere producten

Glaszetter? Download de banner!

Breng de folders onder de aandacht op uw eigen website met een bewegende banner.

Precies wat u moet weten over glas
Download het zip-bestand

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!