Boardroomsessies

Boardroomsessie-boeien-en-binnen-1024x350

Boardroomsessies

Boardroomsessies

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Vastgoed een reeks Boardroomsessies om ondernemers op een interactieve manier kennis op te laten doen van relevante en strategische onderwerpen. Een boardroomsessie biedt ruimte voor een kleine groep (max. 20) ondernemers om te leren van actuele business cases en laat de deelnemers onderling ervaringen delen. Met inspirerende sprekers vanuit hun rol als opdrachtgever of opdrachtgever op inspirerende locaties.

Thema Toekomstbestendige bedrijfsvoering

In het voorjaar van 2022 stonden er twee Vastgoed Boardroomsessies op de planning. Dit jaar was het thema 'Toekomstbestendige bedrijfsvoering'. Er kwamen interessante keynotesprekers en er was voldoende tijd ingeruimd om te sparren over strategische keuzes rondom het thema Toekomstbestendige bedrijfsvoering. De Vastgoed Boardroomsessies hebben een interactief karakter.

Locatie

De sessies vinden altijd op centrale plekken plaats, verspreid over heel Nederland.

Voor wie?

De OnderhoudNL Vastgoed Boardroomsessie is met name bestemd voor directeuren, eigenaren en andere directieleden van een bij OnderhoudNL Vastgoed aangesloten lidbedrijf. Mocht uw bedrijf nog niet aangesloten zijn, maar heeft u wel interesse? Neem dan contact op met sectormanager Ferdinand Wieman

Lees hier de terugblik op de boardroomsessies over duurzaamheid.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!