Boardroomsessies

Boardroomsessie-boeien-en-binnen-1024x350

Boardroomsessies

Elk jaar organiseert sector Vastgoed een reeks boardroomsessies om ondernemers op een interactieve manier kennis op te laten doen van relevante en strategische onderwerpen. 

Een boardroomsessie biedt ruimte voor een kleine groep (max. 20) ondernemers om te leren van actuele business cases en laat de deelnemers onderling ervaringen delen. Met inspirerende sprekers vanuit hun rol als opdrachtgever of opdrachtgever op inspirerende locaties.

Duurzaamheid: kansen en keuzes

In 2020 laten de sessies zien hoe onderhoudsbedrijven meer opdrachten en omzet kunnen behalen met duurzaamheid en circulair vastgoedonderhoud door daarbij zelf de juiste keuzes te maken. Er zijn inspirerende sprekers vanuit succesvolle bedrijven als Van Venrooy en BINX Smartility, opdrachtgevers zoals woningcorporaties (deltaWonen, Domesta) en Vve's.

  • 14 februari: Ecofactorij Apeldoorn
  • 06 maart: Duurzaamheidscentrum Assen
  • 20 maart: Hotel Breeze Amsterdam (geannuleerd ivm coronavirus)
  • 27 maart: BlueCity (010) Rotterdam (geannuleerd ivm coronavirus)
  • 15 mei: Locatie nog niet bekend (omgeving Eindhoven)
Bekijk de hele agenda
contactpersonen-blok-edwin-ws-800x450

Edwin Meeuwsen

Vastgoed en Totaal
0182 - 556 123 | Stuur mij een e-mail

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!