Boardroomsessies

Boardroomsessie-boeien-en-binnen-1024x350

Boardroomsessies

Boardroomsessies

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Vastgoed een reeks Boardroomsessies om ondernemers op een interactieve manier kennis op te laten doen van relevante en strategische onderwerpen. Een boardroomsessie biedt ruimte voor een kleine groep (max. 20) ondernemers om te leren van actuele business cases en laat de deelnemers onderling ervaringen delen. Met inspirerende sprekers vanuit hun rol als opdrachtgever of opdrachtgever op inspirerende locaties.

Duurzaamheid: kansen en keuzes

In het najaar van 2021 zijn drie boardroomsessies geweest over de kansen van en keuzes in duurzaamheid. Onderhoudsbedrijven lieten daarin zien hoe zij meer opdrachten en omzet kunnen behalen met duurzaamheid en circulair vastgoedonderhoud door daarbij zelf de juiste keuzes te maken. Er waren inspirerende sprekers en de sessies werden georganiseerd op duurzame locaties. Lees hier de terugblik op de boardroomsessies over duurzaamheid.

Nieuwe boardroomsessies

Hou onze website en nieuwsberichten in de gaten voor nieuwe data.

 

Trainingen

We hebben een aantal nieuwe trainingen in ons aanbod over klimaat en energietransitie, zoals

Heeft u interesse of wilt u meer informatie opvragen over de training? Mail ons.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!