Boardroom Events

Boardroomsessie-boeien-en-binnen-1024x350

Boardroom Events

Boardroom Events

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Vastgoed een reeks Boardroom Events om ondernemers op een interactieve manier kennis op te laten doen van relevante en strategische onderwerpen. 

Een Boardroom Event biedt ruimte voor een kleine groep (max. 20) ondernemers om te leren van actuele business cases en laat de deelnemers onderling ervaringen delen. Met inspirerende sprekers vanuit hun rol als opdrachtgever of opdrachtgever op inspirerende locaties.

Duurzaamheid: kansen en keuzes

In het najaar van 2021 staan drie Boardroom Events gepland over de kansen van en keuzes in duurzaamheid. Onderhoudsbedrijven laten daarin zien hoe zij meer opdrachten en omzet kunnen behalen met duurzaamheid en circulair vastgoedonderhoud door daarbij zelf de juiste keuzes te maken. Er zijn inspirerende sprekers en de Events worden georganiseerd op duurzame locaties:

Vrijdag 29 oktober Rotterdam, Blue City: 8.00 – 12.30 uur

Vrijdag 5 november Amsterdam, Hotel Breeze: 8.00 – 12.30 uur

Vrijdag 12 november Eindhoven, High Tech Campus: 8.00 – 12.30 uur

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!