Bewust Veilig Dag 2021

Bewust Veilig Header

Bewust Veilig

Bewust Veilig

De jaarlijkse Bewust Veilig Dag wordt in 2021 op woensdag 24 maart georganiseerd. Vanwege corona wordt de dag dit jaar digitaal georganiseerd in de vorm van een online escape room. Die te spelen valt vanaf een mobiel. Werk samen met uw medewerkers of collega-zzp'ers en probeer binnen de gestelde tijd te ontsnappen. Natuurlijk in een ruimte waar er goed 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Bewust Veilig Online Escape Room - nieuws - 1024x606

Ieder jaar besteden we tijdens de Bewust Veilig-dag extra aandacht aan veilig werken. Omdat we dit jaar fysiek niet bij elkaar kunnen komen, is er een interactieve online escape room voor alle bedrijven en hun medewerkers in bouw, techniek, vastgoedonderhoud en infra. Doe ook mee en meld uw bedrijf aan.

Red Nederland met kennis over veilig werken

Het spel speelt zich af in het Nederland van de nabije toekomst. Vanwege het gevaar van de zoveelste mutatie van een virus is jouw stad gebouwd onder een enorme glazen koepel. En daar dreigt iets helemaal mis te gaan… Tenzij werknemers uit een cruciale beroepsgroep met al hun kennis over veilig werken Nederland weten te redden.

 

Hoe het werkt en aanmelden voor de online escape room

Nieuws

Meer nieuws
Bekijk de verhalen van Bewust Veilig 2020

Iedereen die bij een project betrokken is, moet zich bewust zijn van veiligheid. Van medewerkers op de bouwplaats, tot planning en calculatie, directie en externe stakeholders. Dat is al jaren het motto van Bewust Veilig. In 2020 hebben we 3 bedrijven gevolgd die elk een ander belangrijk element hebben uitgelicht. Zo besteedt Logchies extra aandacht aan sociale veiligheid, heeft Wits een poster met een zeer praktische cartoon ontwikkeld en heeft Van Dillen alle lagen in het bedrijf betrokken bij het VGM-overleg.

 

Bekijk de verhalen van Bewust Veilig 2020

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!